قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است

چین برای امضای توافقنامه و امضای قرارداد با ما احساس نیاز می‌کند

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: امضای تفاهم ایران و چین و تمایل پکن نسبت به این تفاهم نشان‌دهنده اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 23
کد خبر: ۸۴۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر‌ نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به توافقنامه ایران و چین گفت: امضای توافقنامه ایران و چین نشان‌دهنده آن است که ما امروز خود را به سطحی رسانده‌ایم که چین برای امضای توافقنامه و امضای قرارداد با ما احساس نیاز می‌کند.

 

وی افزود: واقعیت امر این است که امروز کشورهای غربی دچار بحران شده‌اند و از شکل‌گیری قدرت‌های دیگری که در دنیا می‌توانند وجود داشته باشند احساس خطر می‌کنند.

 

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: اگر امروز چین به سراغ ایران آمده به این معنا نیست که ایران در موضع ضعف است بلکه توانمندی و قدرت ایران در منطقه شاید یکی از مهمترین انگیزه‌هایی است که چین را بر آن داشته تا پای این توافق بنشیند و آن را امضاء کند و امضای توافق با ایران توسط چین از سر لطف نیست بلکه از سر نیاز این کشور به جمهوری اسلامی ایران است.

 

پژمان‌فر خاطرنشان کرد: امضای این توافقنامه به این معناست که ایران کشور مقتدری است و سیاست‌های داخلی و خارجی و بدون کمترین نقص به سمت عملیاتی شدن حرکت می‌کند و ایران مقتدر روز به روز اقتدار خودش را در منطقه و در عرصه بین‌الملل افزایش می‌دهد.

 

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس افزود: ما از فرصت‌هایی مثل فرصت توافق با چین که قطعا در یک فضای تفاهمی با حفظ منافع دو کشور ادامه خواهد یافت ما با کشورهای متعدد دیگری از جمله کشور همسایه خودمان می‌توانیم توافق‌های زیادی را داشته باشیم و قطعا بازنده این بازی اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها هستند./ فارس

ارسال نظر